Goede doel - Quiet
Het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You is dit jaar Quiet. Stichting Quiet Groningen zet zich in voor mensen in armoedesituaties. Niet door armoede te verdrijven, maar door armoede te verzachten. Stichting Quiet Groningen verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in de regio. Elkaar versterken middels halen, brengen en delen. Quiet Groningen gelooft dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meedoet en meetelt. Bij Quiet helpen mensen elkaar verder. Iedereen doet mee en iedereen is gelijkwaardig.

SamenGezond/Menzis
SamenGezond is het online gezondheidsprogramma van Menzis, voor iedereenJong en oud, ziek en gezond, verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis. De handige app laat je op een leuke manier elke dag bewegen en helpt je om je voor te bereiden op de 4Mijl. Kijk voor meer info op samengezond.nl.

Je kunt je hier inschrijven voor de tiende editie.

Inschrijving voor de tiende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is geopend

De inschrijving voor de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is geopend. De jubileumeditie vindt plaatst op zaterdag 9 oktober 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer