Geslaagde jubileumeditie
De organisatie is erg tevreden over deze 10e editie: "Na lang wachten kijken we dit jaar terug op een super geslaagde jubileumeditie. Wij zijn heel blij dat we deze feestelijke wandelavond weer met elkaar kunnen vieren. Het weer was goed en de sfeer was weer uitstekend". Aldus Johan Meijer, Project Manager Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. 

Stichting Quiet Groningen
Elk jaar staat bij de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal. Dit jaar is dat Stichting Quiet Groningen. Quiet Groningen zet zich in voor het verzachten van stille armoede. Deelnemers kregen bij het inschrijven de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen. Tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen wordt de cheque overhandigd aan Marian Moesker en Pim Loeff van Quiet Groningen.


Vrij baan voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by Gasterra

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer