Inschrijven nog mogelijk 
“Vorig jaar was de 4Mijl4You uitverkocht met 2000 startbewijzen, daarom hebben we dit jaar het aantal verhoogd naar 2250 startbewijzen.” Aldus Michelle Mencke, organisator van de 4Mijl4You. In verband met de populariteit van het evenement zijn er nog maar 500 startbewijzen te verkrijgen, dus wees er snel bij! Inschrijven is nog mogelijk als individu of als groep (vanaf 10 personen)

Goede doel – UMCG Transplantatie
Net als bij de 4 Mijl van Groningen is het goede doel bij de 4Mijl4You het UMCG Transplantatiecentrum: ‘Loop met je hart, vier het leven!’ Met het opgehaalde bedrag wordt een trainingsprogramma gerealiseerd voor patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan. De artsen en begeleiders geven de patiënten hiermee weer het vertrouwen in hun eigen lichaam. Om dit mogelijk te maken, kunnen deelnemers aan de 4Mijl4You bij hun inschrijving een vrijwillige donatie doen of een uniek polsbandje bestellen. Ook kan iedereen op 13 en 14 oktober tijdens beide loopevenementen een donatie voor het goede doel doen bij de collectanten.

Timey
Timey, het nieuwe gezicht van de 4 Mijl van Groningen én de 4Mijl4You straalt in alles Groningen uit. De mascotte zal zorgen voor nog meer beleving in de aanloop naar en tijdens het evenement en gaat vooral deelnemers aansporen om nog fitter te worden. Timey is in de aanloop van de 4 Mijl op verschillende plaatsen te spotten en natuurlijk is hij aanwezig in het weekend van 14 oktober tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen en op zaterdagavond 13 oktober bij de 4Mijl4You.