Inschrijving tiende editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

11-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e Menzis 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de jubileumeditie van de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

Lees meer
Inschrijving tiende editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra gaat op innovatieve manier toch door!

1-9-2020

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen en de virtuele Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra; als onderdeel van de NN Running Day. Voor dit innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld. Dankzij deze app beleven de deelnemers op de dag zelf virtueel de 4 Mijl zo echt mogelijk. De lopers kunnen van tevoren hun eigen ideale route uitstippelen met de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner en zo starten en finishen bij hun voordeur. Deelname is volledig gratis.

Lees meer
Menzis 4Mijl4You gaat op innovatieve manier toch door!

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra afgelast

7-7-2020
1ste virtuele editie een geavanceerd alternatief

De in het najaar geplande Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra en de 4 Mijl van Groningen gaat vanwege de coronacrisis niet door. De 10e editie van de 4Mijl4You vindt nu plaats op zaterdag 9 oktober 2021. De 34ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen vindt plaats op zondag 10 oktober 2021. Er is ook goed nieuws: iedereen kan zich binnenkort inschrijven voor de 1ste virtuele versie van het grootste en leukste loopevenement van Noord-Nederland.

Lees meer
4Mijl4You afgelast

Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra: COVID-19 update

13-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Traditiegetrouw staat ook dit jaar de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op het programma op de tweeze zaterdag van oktober. Samen met jou kijken we uit naar de 10e editie van de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra die gepland staat op zaterdag 10 oktober 2020. Misschien wel meer dan ooit. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer
Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra: COVID-19 update

De eerste foto's staan online

13-10-2019

Gisteren stonden Haren en Groningen in de avond in het teken van de negende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 deelnemers legde het regenachtige, maar sfeervolle 4 Mijl parcours op een alternatieve wijze af en genoten van een uitverkochte editie. De eerste foto’s kun je vinden in het fotoalbum op onze Facebook-pagina.  

Lees meer
De eerste foto's staan online

Uitverkochte Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wederom een groot succes!

12-10-2019
Record aantal deelnemers aan de start van sfeervolle editie

Net als vorig jaar, stond er ook vanavond weer een record aantal deelnemers aan de start van de negende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 enthousiastelingen legden het 4 Mijl parcours op alternatieve wijze af. Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Niets was te gek! Ondanks de regen kwamen de deelnemers met een grote glimlach over de finish om vervolgens hun welverdiende medaille op te halen.

Lees meer
Uitverkochte Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wederom een groot succes!

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht!

10-10-2019
2600 deelnemers aan de start

Zaterdagavond 12 oktober staan er een record aantal deelnemers aan de start van de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 deelnemers leggen op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af. Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen niets is te gek! Dat het evenement populair is, is terug te zien in de deelnemersaantallen. De afgelopen jaren is het evenement met meer dan 250 deelnemers per jaar gegroeid, de organisatie is ook dit jaar weer blij verrast dat het evenement uitverkocht is.

Lees meer
Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht: 2600 deelnemers aan de start

Dennie van Stichting Walk On verricht startschot én loopt laatste 500 meter van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

4-10-2019

Elk jaar staat bij de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal. Dit jaar is gekozen voor Stichting Walk On, dat zich inzet om mensen met een dwarslasie weer te laten lopen. Dennie Jager, ambassadeur van de stichting, zal het startschot op zaterdag 12 oktober verrichten en de laatste 500 meter van het parcours lopen met behulp van een exoskelet om zo geld op te halen voor de aanschaf van een tweede robotpak.

Lees meer
Dennie van Stichting Walk On verricht startschot én loopt laatste 500 meter van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra