Uitverkochte Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wederom een groot succes!

12-10-2019
Record aantal deelnemers aan de start van sfeervolle editie

Net als vorig jaar, stond er ook vanavond weer een record aantal deelnemers aan de start van de negende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 enthousiastelingen legden het 4 Mijl parcours op alternatieve wijze af. Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Niets was te gek! Ondanks de regen kwamen de deelnemers met een grote glimlach over de finish om vervolgens hun welverdiende medaille op te halen.

Lees meer
Uitverkochte Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wederom een groot succes!

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht!

10-10-2019
2600 deelnemers aan de start

Zaterdagavond 12 oktober staan er een record aantal deelnemers aan de start van de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 deelnemers leggen op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af. Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen niets is te gek! Dat het evenement populair is, is terug te zien in de deelnemersaantallen. De afgelopen jaren is het evenement met meer dan 250 deelnemers per jaar gegroeid, de organisatie is ook dit jaar weer blij verrast dat het evenement uitverkocht is.

Lees meer
Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht: 2600 deelnemers aan de start

Dennie van Stichting Walk On verricht startschot én loopt laatste 500 meter van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

4-10-2019

Elk jaar staat bij de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal. Dit jaar is gekozen voor Stichting Walk On, dat zich inzet om mensen met een dwarslasie weer te laten lopen. Dennie Jager, ambassadeur van de stichting, zal het startschot op zaterdag 12 oktober verrichten en de laatste 500 meter van het parcours lopen met behulp van een exoskelet om zo geld op te halen voor de aanschaf van een tweede robotpak.

Lees meer
Dennie van Stichting Walk On verricht startschot én loopt laatste 500 meter van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Inschrijving 4Mijl4You geopend

16-5-2019
Schrijf je nu in!

De inschrijving van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is geopend!

Op de vooravond van de Menzis 4 Mijl van Groningen, op zaterdagavond 12 oktober, wordt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra voor de 9ekeer georganiseerd. Je legt exact hetzelfde parcours van 6,437 km tussen Haren en Groningen af, maar dan op alternatieve wijze.

Iedereen mag op zijn eigen manier meedoen aan de 4Mijl4You. Bijvoorbeeld op skates, in een rolstoel, met een kinderwagen of als Nordic Walker... Niets is te gek! De start in het donker in combinatie met veel lichtjes en entertainment zorgt voor gezellige en unieke sfeer!

Sta jij zaterdag 12 oktober weer aan de start? Schrijf je dan nu in! 

Lees meer
Inschrijving 4Mijl4You geopend

Inschrijving Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra opent donderdag 16 mei, 12:00

6-5-2019

Over ruim een week, op donderdag 16 mei om 12.00 uur, opent de inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. De 9e editie van dit traditionele loopfeest vindt plaats op zaterdag 12 oktober met Stichting Walk On als goede doel.

Deelnemers volgen exact hetzelfde parcours als de deelnemers van de Menzis 4 Mijl van Groningen op zondag 13 oktober, maar dan op een alternatieve wijze zoals wandelend, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De organisatie hoopt op een record aantal deelnemers ten opzichte van 2018. Toen stonden er 2.250 deelnemers aan de start

Lees meer
Inschrijving Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra opent donderdag 16 mei, 12:00

Sfeervolle editie 4Mijl4You

13-10-2018

Zaterdagavond 13 oktober gingen 2250 deelnemers van start bij de uitverkochte Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. De meeste deelnemers hadden zich prachtig uitgedost met gekleurde lichtjes en opvallende outfits. Maar het mooiste was toch wel de vele vrolijke gezichten en de grote glimlachen. Wat was het een feest om jullie allen van start te zien gaan in Haren. En of je nu lopend, op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen  de route naar Groningen hebt afgelegd, wij zijn op iedereen even trots. De 4Mijl4You is een gezellig en ludiek evenement voor iedereen. Omdat iedereen op zijn eigen manier mee kan doen aan de 4Mijl4You.

Lees meer
Sfeervolle editie

Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You

8-10-2018

Komend weekend staat heel Groningen en omstreken in het teken van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Zaterdagavond trapt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra, het 4 Mijl weekend af. De 4Mijl4You is een sfeervol en gezellig evenement waarbij het voor iedereen mogelijk is om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder, dat ook dit jaar is te merken. Er zijn momenteel nog maar 100 startbewijzen beschikbaar.

Lees meer
Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You

Deelname 4Mijl4You elk jaar populairder!

24-9-2018

Zaterdagavond 13 oktober vindt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra alweer voor de achtste keer plaats. De avond voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is het mogelijk om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder, dat ook dit jaar is te merken. Er zijn nu nog maar 500 startbewijzen te verkrijgen. 

Lees meer
Deelname 4Mijl4You elk jaar populairder!


Vrij baan voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by Gasterra

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer