Inschrijving 4Mijl4You geopend

16-5-2019
Schrijf je nu in!

De inschrijving van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is geopend!

Op de vooravond van de Menzis 4 Mijl van Groningen, op zaterdagavond 12 oktober, wordt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra voor de 9ekeer georganiseerd. Je legt exact hetzelfde parcours van 6,437 km tussen Haren en Groningen af, maar dan op alternatieve wijze.

Iedereen mag op zijn eigen manier meedoen aan de 4Mijl4You. Bijvoorbeeld op skates, in een rolstoel, met een kinderwagen of als Nordic Walker... Niets is te gek! De start in het donker in combinatie met veel lichtjes en entertainment zorgt voor gezellige en unieke sfeer!

Sta jij zaterdag 12 oktober weer aan de start? Schrijf je dan nu in! 

Lees meer
Inschrijving 4Mijl4You geopend

Inschrijving Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra opent donderdag 16 mei, 12:00

6-5-2019

Over ruim een week, op donderdag 16 mei om 12.00 uur, opent de inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. De 9e editie van dit traditionele loopfeest vindt plaats op zaterdag 12 oktober met Stichting Walk On als goede doel.

Deelnemers volgen exact hetzelfde parcours als de deelnemers van de Menzis 4 Mijl van Groningen op zondag 13 oktober, maar dan op een alternatieve wijze zoals wandelend, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De organisatie hoopt op een record aantal deelnemers ten opzichte van 2018. Toen stonden er 2.250 deelnemers aan de start

Lees meer
Inschrijving Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra opent donderdag 16 mei, 12:00

Sfeervolle editie 4Mijl4You

13-10-2018

Zaterdagavond 13 oktober gingen 2250 deelnemers van start bij de uitverkochte Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. De meeste deelnemers hadden zich prachtig uitgedost met gekleurde lichtjes en opvallende outfits. Maar het mooiste was toch wel de vele vrolijke gezichten en de grote glimlachen. Wat was het een feest om jullie allen van start te zien gaan in Haren. En of je nu lopend, op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen  de route naar Groningen hebt afgelegd, wij zijn op iedereen even trots. De 4Mijl4You is een gezellig en ludiek evenement voor iedereen. Omdat iedereen op zijn eigen manier mee kan doen aan de 4Mijl4You.

Lees meer
Sfeervolle editie

Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You

8-10-2018

Komend weekend staat heel Groningen en omstreken in het teken van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Zaterdagavond trapt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra, het 4 Mijl weekend af. De 4Mijl4You is een sfeervol en gezellig evenement waarbij het voor iedereen mogelijk is om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder, dat ook dit jaar is te merken. Er zijn momenteel nog maar 100 startbewijzen beschikbaar.

Lees meer
Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You

Deelname 4Mijl4You elk jaar populairder!

24-9-2018

Zaterdagavond 13 oktober vindt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra alweer voor de achtste keer plaats. De avond voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is het mogelijk om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder, dat ook dit jaar is te merken. Er zijn nu nog maar 500 startbewijzen te verkrijgen. 

Lees meer
Deelname 4Mijl4You elk jaar populairder!

De 4 Mijl van Groningen introduceert mascotte Timey

21-9-2018

Timey, het nieuwe gezicht van de 4 Mijl van Groningen straalt in alles Groningen uit. De mascotte zal zorgen voor nog meer beleving in de aanloop naar en tijdens het evenement en gaat vooral deelnemers aansporen om nog fitter te worden. Timey is in de aanloop van de 4 Mijl op verschillende plaatsen te spotten en natuurlijk is hij aanwezig in het weekend van 14 oktober tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen en op zaterdagavond 13 oktober bij de 4Mijl4You.

 

Lees meer
De 4 Mijl van Groningen introduceert mascotte Timey

Nieuw: startnummers groepsinschrijving in één pakket

4-5-2018

Goed nieuws: dit jaar worden alle startnummer in één pakket opgestuurd! Dit maakt het nog makkelijker om je als groep in te schrijven. 

Lees meer
Nieuw: startnummers groepsinschrijving in één pakket

De inschrijving is geopend!

4-5-2018

De inschrijving voor de 8e editie van de 4Mijl4You is open! Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden. Deelnemen kan als wandelaar, op skates, in een rolstoel; alles is mogelijk!

Schrijf je nu in!

 

Lees meer
De inschrijving is geopend!

Inschrijving voor de tiende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is geopend

De inschrijving voor de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is geopend. De jubileumeditie vindt plaatst op zaterdag 9 oktober 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer