Nieuws

Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You

8-10-2018

Komend weekend staat heel Groningen en omstreken in het teken van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Zaterdagavond trapt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra, het 4 Mijl weekend af. De 4Mijl4You is een sfeervol en gezellig evenement waarbij het voor iedereen mogelijk is om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder, dat ook dit jaar is te merken. Er zijn momenteel nog maar 100 startbewijzen beschikbaar.

Lees meer
Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You

Deelname 4Mijl4You elk jaar populairder!

24-9-2018

Zaterdagavond 13 oktober vindt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra alweer voor de achtste keer plaats. De avond voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is het mogelijk om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder, dat ook dit jaar is te merken. Er zijn nu nog maar 500 startbewijzen te verkrijgen. 

Lees meer
Deelname 4Mijl4You elk jaar populairder!

De 4 Mijl van Groningen introduceert mascotte Timey

21-9-2018

Timey, het nieuwe gezicht van de 4 Mijl van Groningen straalt in alles Groningen uit. De mascotte zal zorgen voor nog meer beleving in de aanloop naar en tijdens het evenement en gaat vooral deelnemers aansporen om nog fitter te worden. Timey is in de aanloop van de 4 Mijl op verschillende plaatsen te spotten en natuurlijk is hij aanwezig in het weekend van 14 oktober tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen en op zaterdagavond 13 oktober bij de 4Mijl4You.

 

Lees meer
De 4 Mijl van Groningen introduceert mascotte Timey

Nieuw: startnummers groepsinschrijving in één pakket

4-5-2018

Goed nieuws: dit jaar worden alle startnummer in één pakket opgestuurd! Dit maakt het nog makkelijker om je als groep in te schrijven. 

Lees meer
Nieuw: startnummers groepsinschrijving in één pakket

De inschrijving is geopend!

4-5-2018

De inschrijving voor de 8e editie van de 4Mijl4You is open! Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden. Deelnemen kan als wandelaar, op skates, in een rolstoel; alles is mogelijk!

Schrijf je nu in!

 

Lees meer
De inschrijving is geopend!

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 10 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer