Groot feest bij 11e editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

9-10-2022

Een geweldig feest voor iedereen. Zo kan de avond van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra het best omschreven worden. Zowel bij de start, finish en onderweg zagen we alleen maar lachende gezichten en gezelligheid. 

 

Lees meer
Groot feest bij 11e editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht

7-10-2022

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is uitverkocht. Het is daardoor niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit evenement. 

Lees meer
Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht

Goed weer verwacht tijdens de 4Mijl4You

6-10-2022

Lopers van de Menzis 4Mijl4You Powered by GasTerra kunnen de paraplu zaterdagavond thuislaten. Het blijft namelijk droog tijdens deze editie. Wel kan het redelijk fris worden met temperaturen rond de 10 of 11 graden en een zwakke zuidwestenwind. 

 

Lees meer
Goed weer verwacht tijdens de 4Mijl4You

De weersverwachting voor zaterdag 9 oktober

9-10-2021

Het belooft prima loopweer te worden op zaterdag 9 oktober. Zaterdagavond is het droog en kalm buiten, waarbij er een zwakke tot hooguit matig oostelijke wind staat. Later op de dag zijn er brede opklaringen. 
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor zaterdag 9 oktober

Deelnemers genieten van sfeervolle jubileumeditie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

9-10-2021

Op zaterdagavond 9 oktober verzamelden ruim 1500 deelnemers zich aan de start van de 10e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Ook dit jaar trokken de deelnemers alles uit de kast om er een feestelijke en sfeervolle editie van te maken. 

Lees meer
Deelnemers genieten van sfeervolle jubileumeditie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

17-9-2021
Ook Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra gaat door

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer
Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

Inschrijving tiende editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

11-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e Menzis 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de jubileumeditie van de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

Lees meer
Inschrijving tiende editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra gaat op innovatieve manier toch door!

1-9-2020

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen en de virtuele Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra; als onderdeel van de NN Running Day. Voor dit innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld. Dankzij deze app beleven de deelnemers op de dag zelf virtueel de 4 Mijl zo echt mogelijk. De lopers kunnen van tevoren hun eigen ideale route uitstippelen met de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner en zo starten en finishen bij hun voordeur. Deelname is volledig gratis.

Lees meer
Menzis 4Mijl4You gaat op innovatieve manier toch door!