De weersverwachting voor zaterdag 9 oktober

9-10-2021

Het belooft prima loopweer te worden op zaterdag 9 oktober. Zaterdagavond is het droog en kalm buiten, waarbij er een zwakke tot hooguit matig oostelijke wind staat. Later op de dag zijn er brede opklaringen. 
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor zaterdag 9 oktober

Deelnemers genieten van sfeervolle jubileumeditie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

9-10-2021

Op zaterdagavond 9 oktober verzamelden ruim 1500 deelnemers zich aan de start van de 10e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Ook dit jaar trokken de deelnemers alles uit de kast om er een feestelijke en sfeervolle editie van te maken. 

Lees meer
Deelnemers genieten van sfeervolle jubileumeditie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

17-9-2021
Ook Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra gaat door

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer
Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

Inschrijving tiende editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

11-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e Menzis 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de jubileumeditie van de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

Lees meer
Inschrijving tiende editie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra gaat op innovatieve manier toch door!

1-9-2020

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen en de virtuele Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra; als onderdeel van de NN Running Day. Voor dit innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld. Dankzij deze app beleven de deelnemers op de dag zelf virtueel de 4 Mijl zo echt mogelijk. De lopers kunnen van tevoren hun eigen ideale route uitstippelen met de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner en zo starten en finishen bij hun voordeur. Deelname is volledig gratis.

Lees meer
Menzis 4Mijl4You gaat op innovatieve manier toch door!

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra afgelast

7-7-2020
1ste virtuele editie een geavanceerd alternatief

De in het najaar geplande Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra en de 4 Mijl van Groningen gaat vanwege de coronacrisis niet door. De 10e editie van de 4Mijl4You vindt nu plaats op zaterdag 9 oktober 2021. De 34ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen vindt plaats op zondag 10 oktober 2021. Er is ook goed nieuws: iedereen kan zich binnenkort inschrijven voor de 1ste virtuele versie van het grootste en leukste loopevenement van Noord-Nederland.

Lees meer
4Mijl4You afgelast

Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra: COVID-19 update

13-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Traditiegetrouw staat ook dit jaar de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op het programma op de tweeze zaterdag van oktober. Samen met jou kijken we uit naar de 10e editie van de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra die gepland staat op zaterdag 10 oktober 2020. Misschien wel meer dan ooit. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer
Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra: COVID-19 update

De eerste foto's staan online

13-10-2019

Gisteren stonden Haren en Groningen in de avond in het teken van de negende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 deelnemers legde het regenachtige, maar sfeervolle 4 Mijl parcours op een alternatieve wijze af en genoten van een uitverkochte editie. De eerste foto’s kun je vinden in het fotoalbum op onze Facebook-pagina.  

Lees meer
De eerste foto's staan online


Inschrijving Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

Loop jij dit jaar mee met de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 8 oktober? De inschrijving is geopend. Wacht niet langer en verzeker je vandaag nog van je startbewijs.

Lees meer