Deelnemers genieten van sfeervolle jubileumeditie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Op zaterdagavond 9 oktober verzamelden ruim 1500 deelnemers zich aan de start van de 10e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Ook dit jaar trokken de deelnemers alles uit de kast om er een feestelijke en sfeervolle editie van te maken. Van originele outfits, tot prachtige lichten en attributen: samen vormden de deelnemers een lange en vrolijke slinger die de route deed opfleuren en verlichten.

Nadat de deelnemers hun startnummer hadden opgehaald bij het Haderaplein in Haren, volgde voor de 10e keer het startschot voor de 4Mijl4You powered by GasTerra. Traditiegetrouw legden de wandelaars het parcours van de Menzis 4 Mijl van Groningen af op alternatieve wijzen: op de step, in een rolstoel, of met kinderwagen: velen creatieve varianten passeerden het parcours. De deelnemers werden bij de finish opgewacht door enthousiaste toeschouwers en de trouwe mascotte Timey.

Geslaagde jubileumeditie
De organisatie is erg tevreden over deze 10e editie: "Na lang wachten kijken we dit jaar terug op een super geslaagde jubileumeditie. Wij zijn heel blij dat we deze feestelijke wandelavond weer met elkaar kunnen vieren. Het weer was goed en de sfeer was weer uitstekend". Aldus Johan Meijer, Project Manager Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. 

Stichting Quiet Groningen
Elk jaar staat bij de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal. Dit jaar is dat Stichting Quiet Groningen. Quiet Groningen zet zich in voor het verzachten van stille armoede. Deelnemers kregen bij het inschrijven de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen. Tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen wordt de cheque overhandigd aan Marian Moesker en Pim Loeff van Quiet Groningen.

Deelnemers genieten van sfeervolle jubileumeditie Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Inschrijving Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra geopend

Loop jij dit jaar mee met de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 8 oktober? De inschrijving is geopend. Wacht niet langer en verzeker je vandaag nog van je startbewijs.

Lees meer