Historie

9e editie

Op zaterdag 12 oktober vindt de 9e editie van de 4Mijl4You plaats. Dit evenement vindt plaats aan de vooravond van de 4 Mijl, dat met jaarlijks 23.000 deelnemers het grootste loopevenement van Noord-Nederland is. In de afgelopen jaren is de 4Mijl4You uit gegroeid tot een volwaardig evenement. De charme van het evenement is dat het om een recreatief evenement gaat, zonder wedstrijdelement. En net als bij de 4 Mijl is er veel aandacht voor het goede doel.

De 4Mijl4You is in 2011 voor het eerst georganiseerd als onderdeel van het 25-jarig jubileum van de 4 Mijl van Groningen. In eerste instantie was de 4Mijl4You bedoeld als een eenmalig evenement, maar vanwege het enthousiasme van de deelnemers is het toch een jaarlijkse terugkerende happening geworden. De 4Mijl4You heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een volwaardig evenement met als voorlopig hoogtepunt een deelnemersrecord van 2.000 deelnemers tijdens de editie van 2017.

Alvast in de stemming komen voor de komende editie of nog eens terugkijken hoe het in het verleden was?

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 10 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer