Goede doel

UMCG Transplantatie

Geef aan baanbrekend transplantatieonderzoek

In 2018 is het UMCG Transplantatiecentrum het goede doel van de 4Mijl en de 4Mijl4You. Het UMCG is het grootste transplantatiecentrum in Nederland. Hier worden alle soorten orgaantransplantaties uitgevoerd. Voor bijvoorbeeld kinderen voor levertransplantatie is Groningen zelfs het enige transplantatiecentrum in Nederland.

Op basis van inmiddels 50 jaar ervaring weten we dat bijzondere aandacht voor leefstijl, psychosociale begeleiding, bewegen en sporten na transplantatie heel belangrijk is. Met een goede conditie kan het leven weer gevierd worden. Hier is geld voor nodig.

Kom in actie!

Een goed voorbeeld van wat een orgaantransplantatie voor je kan betekenen is Inge. Zij is geboren met een ziek hart. Het maakte haar steeds zieker, waardoor ze bijna niets meer kon. Dankzij een transplantatie kreeg Inge een nieuw leven. Door een revalidatieprogramma na haar transplantatie leerde ze omgaan met haar nieuwe leven. Nu kan ze alles weer: studeren, sporten en meedoen met familie en vrienden. Kortom, het leven vieren!


Help jij ook mee?

De 4Mijl4you geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen voor het UMCG Transplantatiecentrum. Ook kun je op het actieplatform van het UMCG Transplantatiecentrum jouw deelname laten sponsoren. Je kunt dit individueel doen, maar ook als team. Haal je meer dan € 500 sponsorgeld op, dan ontvang je als dank een persoonlijke uitnodiging voor een bijzonder bezoek aan het UMCG Transplantatiecentrum.

UMCG Transplantatie Polsbandje

Wil jij graag laten zien dat je geeft om alle getransplanteerden van het UMCG Transplantatiecentrum? Koop dat bij je inschrijving of via deze button hét speciale UMCG Transplantatie polsbandje! Loop met je hart, vier het leven!

Polsbandje kopen