Steun Quiet!

Besteding van de donatie
Armoede verzachten middels gratis diensten en verwennerijen van ondernemers en organisaties die via het digitale Quiet platform, een soort gratis marktplaats, aangeboden worden. Hierdoor geeft Quiet mensen in armoede-situaties het gevoel dat ze gezien en gehoord worden.

De ervaring leert dat een gezonde fysieke basis belangrijk is om financiële en sociale problemen beter aan te kunnen pakken. Door meer diensten aan te bieden op het gebied van gezonde leefstijl, zorg en sport, kunnen we onze Quiet members versterken. Bijvoorbeeld lidmaatschap van sportverenigingen, zwem- en schaatskaarten, matrassen, gebitsrenovaties, inhuur professionals ter bevordering van gezonde leefstijl, ontspanning en gezond koken, cadeaus en aandacht voor bijzondere dagen, zoals kinderverjaardagen. Hier is geld voor nodig.

Het verhaal van member Gre
Een voorbeeld wat Quiet voor mensen in armoede kan betekenen is Gre. Dankzij gratis schaatskaarten van Quiet sponsor De Drie Gezusters kwam Gre letterlijk met haar kinderen weer in beweging: ’Normaal doen we ’s ochtends heel weinig, maar nu ben ik heerlijk actief met m’n kinderen. Fantastisch.’ Gre ontvangt als Quiet member regelmatig een gratis aanbieding via het Quiet platform. In onze inloop vertelde ze dat ze haar schaamte voor armoede voorbij is. Gre inspireert ondertussen als vrijwilliger andere members in de Quiet inloop middels het maken van moodborden. Ze zet haar talent in voor de Quiet community. Empowerment heet dit bij Quiet!


Vrij baan voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by Gasterra

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer