FAQ's

VEELGESTELDE VRAGEN - COVID-19

Wanneer gaat de inschrijving voor de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra open?

Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus kunnen we helaas nog geen duidelijkheid geven omtrent de opening inschrijving. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.

Wanneer wordt besloten of de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wel of niet doorgaat?

Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan. Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.


Praktische informatie

Bereikbaarheid - auto

Vanzelfsprekend adviseren wij iedereen om met het openbaar vervoer te komen. Mocht het niet mogelijk zijn om met het openbaar vervoer te komen, dan raden wij aan om te parkeren bij Transferium Haren. Vanaf het transferium is het mogelijk om naar de start te lopen.

Klik hier voor meer informatie over parkeren in Groningen

Datum

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra vindt plaats op zaterdag 10 oktober 2020.

Deadline inschrijving

Je kunt je inschrijven tot zaterdag 10 oktober 20:00 uur inschrijven mits de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra nog niet eerder is uitverkocht. 

 

Donatie goede doel

Bij je inschrijving kun je een donatie doen voor het goede doel. Daarnaast kun je bij inschrijving ook een product kopen dat wordt aangeboden door het goede doel of geven aan de collecte die bij de start wordt gehouden.

Finish

De finish van de 4Mijl4You bevindt zich op de Vismarkt in Groningen. Je wordt verzocht na het passeren van de finishstreep door te lopen om zo voor een vlotte doorstroming te zorgen. Bij de finish dien je daarom de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Foto's

Er worden onderweg professionele foto's gemaakt die na het evenement op de Facebook pagina worden geplaatst.

Inschrijven

De inschrijving voor de 4Mijl4You op 10 oktober 2020 is nog niet geopend. 

Leeftijd

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de 4Mijl4You is 6 jaar.

Medaille

Alle deelnemers ontvangen na het finishen een medaille als herinnering aan deelname aan de 10e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Medische verzorging

Langs het parcours bewegen zich EHBO-ers die de deelnemers in geval van problemen kunnen helpen.

Start en finish

Het parcours van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is gelijk aan dat van de Menzis 4 Mijl van Groningen. De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Op zaterdag is alle vervoer van en naar Haren voor eigen invulling. 

Parcours

De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Bekijk hier de plattegrond van 2019 van de start in Haren en finish in Groningen.

Programma

Het programma voor het 4 Mijl weekend start op zaterdagavond 10 oktober 20.15 uur met de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra en gaat zondag om 13.00 uur verder met de Menzis 4 Mijl van Groningen. Bekijk hier het volledige programma. 

Prijsuitreiking

Er is geen prijsuitreiking.

Account

Als je je hebt ingeschreven, heb je een bevestiging per e-mail met daarin jouw wachtwoord van jouw account ontvangen. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen, alsnog een product willen bestellen of jouw startnummer willen overdragen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw Mylaps account.

Verzoeken tot annulering kunnen uitsluitend worden ingediend via het contactformulier.

Klik hier om in te loggen op jouw Mylaps account.

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 10 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer