FAQ's

Praktische informatie

Datum

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra vindt plaats op zaterdag 13 oktober 2018

Deadline inschrijving

Je kunt je inschrijven tot zaterdag 13 oktober 20:00 uur inschrijven mits de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra nog niet eerder is uitverkocht.

Donatie goede doel

Bij je inschrijving kun je een donatie doen voor het goede doel. Daarnaast kun je bij inschrijving ook een product kopen dat wordt aangeboden door het goede doel of geven aan de collecte die bij de start wordt gehouden.

Finish

De finish van de 4Mijl4You bevindt zich op de Vismarkt in Groningen. Je wordt verzocht na het passeren van de finishstreep door te lopen om zo voor een vlotte doorstroming te zorgen. Bij de finish dien je daarom de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Finishfoto

Er worden onderweg professionele foto's gemaakt die na het evenement op de Facebook pagina worden geplaatst.

Inschrijven

De inschrijving gaat donderdag 24 mei om 12:00 uur open!

Leeftijd

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de 4Mijl4You is 6 jaar.

Medaille

Alle deelnemers ontvangen na het finishen een medaille als herinnering aan deelname aan de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Medische verzorging

Langs het parcours bewegen zich EHBO-ers die de deelnemers in geval van problemen kunnen helpen.

Parcours

De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Bekijk hier de plattegrond van 2017 van de start in Haren en finish in Groningen.

Programma

Het programma voor het 4 Mijl weekend start op zaterdagavond 13 oktober 20.15 uur met de 4Mijl4You en gaat zondag om 13.00 uur verder met de 4 Mijl van Groningen. Klik hier om het programma te zien.

Prijsuitreiking

Er is geen prijsuitreiking.