FAQ's

Praktische informatie

Datum

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019

Donatie goede doel

Bij je inschrijving kun je een donatie doen voor het goede doel. Daarnaast kun je bij inschrijving ook een product kopen dat wordt aangeboden door het goede doel of geven aan de collecte die bij de start wordt gehouden.

Finish

De finish van de 4Mijl4You bevindt zich op de Vismarkt in Groningen. Je wordt verzocht na het passeren van de finishstreep door te lopen om zo voor een vlotte doorstroming te zorgen. Bij de finish dien je daarom de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Foto's

Er worden onderweg professionele foto's gemaakt die na het evenement op de Facebook pagina worden geplaatst.

Inschrijven

De inschrijving voor de 4Mijl4You is geopend. De inschrijfkosten voor zowel de individuele deelnemers als de teams bedragen tot en met 24 september €11,- waarna het tarief verhoogd wordt naar €14,-


Schrijf je nu in! 

Leeftijd

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de 4Mijl4You is 6 jaar.

Medaille

Alle deelnemers ontvangen na het finishen een medaille als herinnering aan deelname aan de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Medische verzorging

Langs het parcours bewegen zich EHBO-ers die de deelnemers in geval van problemen kunnen helpen.

Parcours

De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Bekijk hier de plattegrond van 2018 van de start in Haren en finish in Groningen.

Programma

Het programma voor het 4 Mijl weekend start op zaterdagavond 12 oktober 20.15 uur met de 4Mijl4You en gaat zondag om 13.00 uur verder met de 4 Mijl van Groningen. Het volledige programma maken wij later bekend.