FAQ's

Praktische informatie

Bereikbaarheid - auto

Vanzelfsprekend adviseren wij iedereen om met het openbaar vervoer te komen. Mocht het niet mogelijk zijn om met het openbaar vervoer te komen, dan raden wij aan om te parkeren bij Transferium Haren. Vanaf het transferium is het mogelijk om naar de start te lopen.

Klik hier voor meer informatie over parkeren in Groningen

Bereikbaarheid - openbaar vervoer

Wij adviseren om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl om je reis via bus of trein te plannen. Vanaf station Haren is het enkele minuten lopen naar de de start.

Als je van buiten Groningen of Haren komt, adviseren we op met de NS te reizen. Kijk voor de meest actuele treintijden op www.ns.nl om je treinreis te plannen.


Dit jaar is het niet mogelijk om op vertoon van het startnummer gratis te reizen met de NS tussen Groningen en Haren.


Bekijk hier alle informatie rondom de bereikbaarheid. 

Datum

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019

Deadline inschrijving

Je kunt je inschrijven tot zaterdag 12 oktober 20:00 uur inschrijven mits de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra nog niet eerder is uitverkocht. 

 

Donatie goede doel

Bij je inschrijving kun je een donatie doen voor het goede doel. Daarnaast kun je bij inschrijving ook een product kopen dat wordt aangeboden door het goede doel of geven aan de collecte die bij de start wordt gehouden.

Finish

De finish van de 4Mijl4You bevindt zich op de Vismarkt in Groningen. Je wordt verzocht na het passeren van de finishstreep door te lopen om zo voor een vlotte doorstroming te zorgen. Bij de finish dien je daarom de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Finishcertificaat

Elke finisher krijgt een persoonlijk downloadable finishcertificaat. Deze is te vinden op jouw persoonlijke uitslagenpagina.

Finishfoto

Marathon-photos.com is de officiële fotograaf voor de Menzis 4 Mijl 4 You powered by GasTerra. Alle deelnemers worden gefotografeerd op meerdere plekken van het parcours en natuurlijk bij de finish. Ook worden er persoonlijke filmpjes gemaakt. Dus zorg dat jouw startnummer goed zichtbaar is en lach naar de camera. Op jouw uitslagenpagina staat de link waar jij de foto’s en filmpjes kunt bekijken en bestellen.  

Foto's

Er worden onderweg professionele foto's gemaakt die na het evenement op de Facebook pagina worden geplaatst.

Inschrijven

De inschrijving voor de 4Mijl4You is geopend. De inschrijfkosten voor zowel de individuele deelnemers als de teams bedragen tot en met 24 september €11,50 waarna het tarief verhoogd wordt naar €14,50.


Schrijf je nu in! 

Leeftijd

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de 4Mijl4You is 6 jaar.

Marathon-Photos

Marathon-photos.com is de officiële fotograaf voor de Menzis 4 Mijl 4 You powered by GasTerra. Alle deelnemers worden gefotografeerd op meerdere plekken langs het parcours en natuurlijk op de finish. Ook worden er persoonlijke filmpjes gemaakt. Dus zorg dat je startnummer goed zichtbaar is en lach naar de camera.

Medaille

Alle deelnemers ontvangen na het finishen een medaille als herinnering aan deelname aan de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Medische verzorging

Langs het parcours bewegen zich EHBO-ers die de deelnemers in geval van problemen kunnen helpen.

Start en finish

Het parcours van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is gelijk aan dat van de Menzis 4 Mijl van Groningen. De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Op zaterdag is alle vervoer van en naar Haren voor eigen invulling. 

Parcours

De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Bekijk hier de plattegrond van 2018 van de start in Haren en finish in Groningen.

Programma

Het programma voor het 4 Mijl weekend start op zaterdagavond 12 oktober 20.15 uur met de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra en gaat zondag om 13.00 uur verder met de Menzis 4 Mijl van Groningen. Bekijk hier het volledige programma. 

Prijsuitreiking

Er is geen prijsuitreiking.

Account

Als je je hebt ingeschreven, heb je een bevestiging per e-mail met daarin jouw wachtwoord van jouw account ontvangen. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen, alsnog een product willen bestellen of jouw startnummer willen overdragen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw Mylaps account.

Verzoeken tot annulering kunnen uitsluitend worden ingediend via het contactformulier.

Klik hier om in te loggen op jouw Mylaps account.