FAQ's

Praktische informatie

Datum

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019

Deadline inschrijving

Je kunt je inschrijven tot zaterdag 12 oktober 20:00 uur inschrijven mits de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra nog niet eerder is uitverkocht. 

 

Donatie goede doel

Bij je inschrijving kun je een donatie doen voor het goede doel. Daarnaast kun je bij inschrijving ook een product kopen dat wordt aangeboden door het goede doel of geven aan de collecte die bij de start wordt gehouden.

Finish

De finish van de 4Mijl4You bevindt zich op de Vismarkt in Groningen. Je wordt verzocht na het passeren van de finishstreep door te lopen om zo voor een vlotte doorstroming te zorgen. Bij de finish dien je daarom de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Foto's

Er worden onderweg professionele foto's gemaakt die na het evenement op de Facebook pagina worden geplaatst.

Inschrijven

De inschrijving voor de 4Mijl4You is geopend. De inschrijfkosten voor zowel de individuele deelnemers als de teams bedragen tot en met 24 september €11,50 waarna het tarief verhoogd wordt naar €14,50.


Schrijf je nu in! 

Leeftijd

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de 4Mijl4You is 6 jaar.

Medaille

Alle deelnemers ontvangen na het finishen een medaille als herinnering aan deelname aan de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Medische verzorging

Langs het parcours bewegen zich EHBO-ers die de deelnemers in geval van problemen kunnen helpen.

Start en finish

Het parcours van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is gelijk aan dat van de Menzis 4 Mijl van Groningen. De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Op zaterdag is alle vervoer van en naar Haren voor eigen invulling. 

Parcours

De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Bekijk hier de plattegrond van 2018 van de start in Haren en finish in Groningen.

Programma

Het programma voor het 4 Mijl weekend start op zaterdagavond 12 oktober 20.15 uur met de 4Mijl4You en gaat zondag om 13.00 uur verder met de 4 Mijl van Groningen. Het volledige programma maken wij later bekend. 

Prijsuitreiking

Er is geen prijsuitreiking.

Account

Als je je hebt ingeschreven, heb je een bevestiging per e-mail met daarin jouw wachtwoord van jouw account ontvangen. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen, alsnog een product willen bestellen of jouw startnummer willen overdragen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw Mylaps account.

Verzoeken tot annulering kunnen uitsluitend worden ingediend via het contactformulier.

Klik hier om in te loggen op jouw Mylaps account.