Programma | zaterdag

9 oktober 2021
Tijd Activiteit Locatie
20.30 uur Start 4Mijl4You Kerklaan, Haren
22.30 uur Laatste binnenkomer Vismarkt, Groningen

Parcours en kaarten - 4Mijl4You

Het parcours van de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra is gelijk aan dat van de Menzis 4 Mijl van Groningen. De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen.

Plattegrond startgebied - 4Mijl4You
Plattegrond finishgebied - 4Mijl4You

Startnummers

Startnummers 
In de week voorafgaand aan het evenement ontvang je een startnummer per mail. Op vertoon van deze mail kun je jouw startnummer ophalen vanaf 19.00 uur bij de startnummertent op het Haderaplein in Haren, vlakbij de start op zaterdag 9 oktober.

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 12 september zal jouw naam nog steeds zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zaterdag 9 oktober: tijden worden later bekendgemaakt

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Coronatoegangsbewijs

Coronatoegangsbewijs
Per 25 september zijn door het kabinet versoepelingen aangekondigd, hetgeen voor deelnemers en toeschouwers het volgende betekent. 

Deelnemers
Deelnemen aan een wandelevenement in de openlucht wordt gezien als sportbeoefening, die zonder COVID-19 gerelateerde beperkende maatregelen mag plaatsvinden. Een coronatoegangsbewijs (CTB) hiervoor is dus niet nodig.

Toeschouwers
Menzis 4Mijl4You Powered by GasTerra wordt voor de toeschouwers langs het parcours gezien als doorstroomactiviteit, die zonder beperkingen mag plaatsvinden. Een coronatoegangsbewijs (CTB) is dus niet nodig.

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Tijdens de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra zijn er verschillende afsluitingen rondom het parcours. Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Groningen is uitstekend bereikbaar en is gelegen vlakbij de finishlocatie op de Vismarkt. Houd er rekening mee dat het druk zal zijn in de stad.

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


Vrij baan voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by Gasterra

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer