Programma | zaterdag

7 oktober 2023
Tijd Activiteit Locatie
19.00 uur Startnummers ophalen Raadhuisplein
20.30 uur Start 4Mijl4You Kerklaan, Haren
22.30 uur Laatste binnenkomer Vismarkt, Groningen

Parcours en kaarten - 4Mijl4You

Het parcours van de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra is gelijk aan dat van de Menzis 4 Mijl van Groningen. De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen.

Plattegrond startgebied - 4Mijl4You
Plattegrond finishgebied - 4Mijl4You

Startnummers

Startnummers 
In de week voorafgaand aan het evenement ontvang je een startnummer per mail. Op vertoon van deze mail kun je jouw startnummer ophalen vanaf 19.00 uur bij de startnummertent op het Haderaplein in Haren, vlakbij de start op zaterdag 7 oktober.

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zaterdag 8 oktober: tijden worden later bekendgemaakt

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Tijdens de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra zijn er verschillende afsluitingen rondom het parcours. Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Groningen is uitstekend bereikbaar en is gelegen vlakbij de finishlocatie op de Vismarkt. Houd er rekening mee dat het druk zal zijn in de stad.

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.