COVID-19: Update

COVID-19: Update

3 juli 2020

Traditiegetrouw staat ook dit jaar de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op het programma op de tweeze zaterdag van oktober. Samen met jou kijken we hier enorm naar uit. Misschien wel meer dan ooit. Echter, door de ontwikkelingen rondom COVID-19 leven we in onzekere tijden. 

We begrijpen maar al te goed dat dit voor onzekerheid zorgt en vragen oproept. Gaat het evenement wel door? Wanneer gaat de inschrijving open? Is het veilig om mee te doen? Wat als het verbod op evenementen verlengd wordt? Nederland is zich aan het aanpassen naar een 1,5 meter samenleving of zoals minister-president Rutte het noemt, ‘het nieuwe normaal’. Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan.  Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden in onze FAQ's of neem contact met ons op.


VEELGESTELDE VRAGEN - COVID-19

Wanneer gaat de inschrijving voor de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra open?

Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus kunnen we helaas nog geen duidelijkheid geven omtrent de opening inschrijving. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.

Wanneer wordt besloten of de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wel of niet doorgaat?

Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan. Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 10 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer