Bereikbaarheid


Openbaar vervoer

Wij adviseren om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl om je reis via bus of trein te plannen. Vanaf station Haren is het 10 minuten lopen naar de de start.

Als je van buiten Groningen of Haren komt, adviseren we op met de NS te reizen. Kijk voor de meest actuele treintijden op www.ns.nl om je treinreis te plannen. 

 


Fiets

In de binnenstad van Groningen zijn vier bewaakte fietsenstallingen:

  • Oude Boteringestraat (bij de bibliotheek)
  • Haddingestraat (bij Centrum-garage)
  • Peperstraat
  • Gedempte Zuiderdiep (onder de Pathé-bioschoop) 
Daarnaast kun je jouw fiets parkeren bij het Hoofdstation van Groningen en Station Groningen Europapark. Voor openingstijden en tarieven, bekijk de website van Groningen Fietsstad

 

Fiets

Auto

Vanzelfsprekend adviseren wij iedereen om met het openbaar vervoer te komen. Mocht het niet mogelijk zijn om met het openbaar vervoer te komen, dan raden wij aan om te parkeren bij Transferium Haren. Vanaf het transferium is het mogelijk om naar de start te lopen.

Let op! Voor de terugreis ben je zelf verantwoordelijk en afhankelijk van regulier openbaar vervoer. Er worden geen pendelbussen ingezet.

Buslijn 5 en lijn 6 rijden van Groningen CS tot 01.30 uur naar Haren. 

Klik hier voor meer informatie over parkeren in Groningen

Afzetten deelnemers
Wanneer deelnemers worden afgezet kan dit het best aan de Rijkstraatweg ter hoogte van Intermezzo. Dit is vlak bij het Haderaplein waar de startnummers opgehaald kunnen worden. 


Toeschouwers

Voor toeschouwers is het mogelijk de reguliere buslijnen te pakken om naar het centrum van Groningen te komen. Let op! Als je ervoor kiest om de auto niet te parkeren op deze parkeerplaatsen, maar in de binnenstad van Groningen moet je hiervoor wél betalen.

Toeschouwers
Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 10 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer