Goed voorbereid

Sta goed voorbereid aan de start

Op zaterdag 12 oktober vindt de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Heb je aan alles gedacht? Bekijk dan even onze checklist met alles over het parcours, startvakken en al het andere wat je niet mag vergeten.Startnummer ophalen

Op vertoon van de mail die je hebt ontvangen kun je zaterdagavond vanaf 19.00 uur jouw startnummer ophalen bij de startnummertent op het Haderaplein.

Ben je als team ingeschreven? Dan hebben jullie als het goed is het startpakket toegestuurd gekregen. Wanneer deze niet is toegestuurd, kunnen ook deze startnummers zaterdagavond vanaf 19.00 opgehaald worden bij de startnummertent. 


Reisadvies zaterdag 12 oktober

Tijdens het evenement op zondag 13 oktober zijn er verschillende afsluitingen rondom het parcours. 

Op deze pagina vind je alle informatie over de bereikbaarheid. We adviseren, gezien de drukte, om met het openbaar vervoer reizen.

 

Hoe kan ik het beste reizen?

Afsluiting wegen

Bekijk hieronder met welke wegafsluitingen je te maken kunt krijgen.

Wegafsluitingen Haren
Wegafsluitingen Groningen

Openbaar vervoer

Wij adviseren om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl om je reis via bus of trein te plannen. Vanaf station Haren is het 10 minuten lopen naar de de start.

Als je van buiten Groningen of Haren komt, adviseren we op met de NS te reizen. Kijk voor de meest actuele treintijden op www.ns.nl om je treinreis te plannen. Dit jaar is het niet mogelijk om op vertoon van het startnummer gratis te reizen met de NS tussen Groningen en Haren.

Het vervoer van en naar Haren/Groningen met het openbaar vervoer is voor eigen rekening.  

Fietsenstallingen

In de binnenstad van Groningen zijn vijf gratis bewaakte fietsenstallingen. Bekijk voor de openingstijden de website van Groningen Fietsstad

Parkeren

 

Vanzelfsprekend adviseren wij iedereen om met het openbaar vervoer te komen. Mocht het niet mogelijk zijn om met het openbaar vervoer te komen, dan raden wij aan om te parkeren bij Transferium Haren. Vanaf het transferium is het mogelijk om naar de start te lopen.

Let op! Voor de terugreis ben je zelf verantwoordelijk en afhankelijk van regulier openbaar vervoer. Er worden geen pendelbussen ingezet.

Buslijn 5 en lijn 6 rijden van Groningen CS tot 01.30 uur naar Haren. 

Klik hier voor meer informatie over parkeren in Groningen

 

Afzetten deelnemers

Wanneer deelnemers worden afgezet kan dit het best aan de Rijkstraatweg ter hoogte van Intermezzo. Dit is vlak bij het Haderaplein waar de startnummers opgehaald kunnen worden.


Parcours

Het parcours van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is gelijk aan dat van de Menzis 4 Mijl van Groningen. De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen.

Bekijk hier de parcourskaart

Bekijk hier de plattegrond van de start

Bekijk hier de plattegrond van de finish

Bekijk hier de plattegrond voor de aanrijdroute naar de start voor taxi's


Programma

19.00 uur   Ophalen van startnummer Haderaplein  
20.15 uur   Startwave 1 - Wandelaars en groepen Kerklaan, Haren  
20.30 uur   Startwave 2 - Wandelaars en groepen Kerklaan, Haren  
21.00 uur   Startwave 3 - Snelle wandelaars en fietsers Kerklaan, Haren  
22.30 uur   Laatste binnenkomer Vismarkt Groningen