Vrijwilligers

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Gronings hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker deelnemers: Je deelt startnummers uit aan deelnemers en beantwoordt hun vragen.
  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje drinken en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra, maar welke functie past nu het beste bij je?

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Gronings hardloopevenement.
  • Je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij op zaterdag 8 oktober 2017 ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra? Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan! Bij vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Michelle Mencke via: michelle.mencke@golazo.com.

4 Mijl 4 You 2016 134 (1)

Menzis GasTerra Gemeente Haren OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen