Go back

Opnieuw deelnemersrecord voor de 4Mijl4You

04 October 2017

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra stevent dit jaar opnieuw op een deelnemersrecord af. Na de uitverkochte editie van afgelopen jaar met 1.500 deelnemers heeft de organisatie dit jaar het aantal startnummers uitgebreid naar tweeduizend. Met nog twee dagen voor het evenement staat de teller al op meer dan 1.900 deelnemers. Hiermee heeft de 4Mijl4You zich definitief bij de grotere evenementen in de stad Groningen gevestigd.

Dat de 4Mijl4You voor iedereen is, blijkt wel uit de grote diversiteit in het deelnemersveld. Zo doet Cosis NOVO en Promens Care, een organisatie die mensen met geestelijke en psychische problemen begeleidt, met ruim tweehonderd mensen mee. Ook de directeur van Healthy Ageing Network Noord Nederland, Daan Bultje, is van de partij. Daarnaast verschijnen onder meer de rolschaatsclub WKC uit Winschoten en Kids United aan de startlijn in Haren. De laatste is dit jaar ook als goed doel aan de 4Mijl4You en de Menzis 4 Mijl van Groningen verbonden en zij komen met zo’n 70 kinderen naar het evenement, waarvan de jongste 6 jaar is.

Het eerste startschot, voor de 3km/u groep, vindt om 20.15 uur plaats aan de Kerklaan in Haren. Om 20.30 uur start vervolgens de 6 km/u groep en om 21.00 uur starten de laatste deelnemers van de 15 km/u groep. De deelnemers zullen begeleid worden door muziek en licht en een viertal oude brandweerwagens zal de groepen vergezellen op hun route van Haren naar Groningen. Net als bij de Menzis 4 Mijl van Groningen is de finish op de Vismarkt en vanaf ca. 21.15 worden hier de eerste deelnemers verwacht. Natuurlijk is het publiek hierbij van harte uitgenodigd om al deze mensen een heel mooie finish te laten beleven.

Menzis GasTerra Gemeente Haren OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen